sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Herkuton huhtikuu

Nyt se alkaa, nimittäin herkuton huhtikuu!

Viisaudenhampaan poiston takia oon joutunut oleen viimeiset pari päivää liikkumatta ja oon kompensoinu asiaa herkuttelemalla jäätelöllä, vanukkaalla ja popcornilla. Hahah, sitten valitan, kun olen omasta mielestäni lihava. Mikähän mahtaa olla pielessä? ;D

Niin, asiaan. Herkuttomaan huhtikuuhun päädyin ihan sen takia, että painon putoaminen ei jää ainakaan herkkujen syömisestä kiinni. Seuraavat 30 päivää tulevat siten olemaan varsinainen henkinen (ja ehkä fyysinenkin) koettelemus. Alkoholia tiedän tulevani nauttimaan jonkin verran huhtikuun aikana, joten sitä en laske mukaan herkkuihin. Sen sijaan sipsit, popcornit, karkit, suklaa, jäätelö, leivokset ja keksit on kielletty. Myöskään roskaruokaa (ranskalaiset, hampurilaiset, pizza, kebab) en saa syödä. Lisäksi kaikki muut sokeria tai valkoista viljaa sisältävät ruoka-aineet ovat boikotissa. Pyrin välttelemään muitakin hiilihydraattipitoisia ruokia, mutta en kieltäydy täysin täysjyväviljasta/-riisistä tai perunasta, jos niitä on jossain tarjolla.

Viimeisestä lauseesta päästiinkin sopivasti aasinsillan kautta mahdollisiin porsaanreikiin. Alkoholin lisäksi uskon "joutuvani" nauttimaan hiilaripitoisia juttuja, kuten mämmiä, suklaamunia tai pashaa, kun olen ensi viikolla menossa vanhempieni luokse viettämään pääsiäistä. Koska en tahdo kieltäytyäkään lämmöllä tarjotuista antimista, otan tähän sen kaavan, että syön vain vähän tarjolla olevaa jälkiruokaa tai muuta hiilarimättöä. Joku extrajumppa tai -lenkki siihen päälle, niin homman pitäisi pysyä hallinnassa.

Onko kukaan muu ajatellut pitävänsä herkutonta huhtikuuta?

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti